Logo

  Hef- en hijsmateriaal

    Sjorbanden

   

Sjorbanden dienen om ladingen vast te leggen op bijvoorbeeld een vrachtwagen zodat de lading niet zou beginnen wegschuiven tijdens het transporteren.

In ons assortiment kunt u sjorbanden verkrijgen in verschillende lengtes en diktes naargelang de treksterkte. Ze zijn ook leverbaar met verschillende uiteinden zoals open haken en gesloten haken.

 

Sjorband1

    Hijsbanden

   

Hijsbanden kunnen gebruikt worden om materialen op te heffen en te verplaatsen. Naargelang de zwaarte en de omvang van het materiaal worden ook de hijsbanden langer en dikker.

Het gewicht dat een hijsband aan kan wordt aangegeven met een kleurcode. Zo staat paars voor een maximum werklast van 1 ton en rood voor een maximum werklast van 5 ton. Deze zijn uitbreidbaar tot werklasten van 10 ton.

Bij ons kunt u ze in alle lengtes en soorten verkrijgen.

  Hijsband

    Rondstroppen

   

Ook rondstroppen dienen tot het heffen en verplaatsen van materialen. Ook hier wordt de werklast bepaald door een kleurcode. Net zoals bij de hijsbanden staat paars voor een maximum werklast van 1 ton en rood voor een maximum werklast van 5 ton. Deze zijn uitbreidbaar tot werklasten van 10 ton.

U vindt bij ons ook alle lengtes en soorten terug in onze winkel.

Rondstrpn

    Kettingen

   

Bent u op zoek naar een bepaalde ketting dan hebben wij voor u een ruime waaier aan mogelijkheden. Ook leveren wij de nodige toebehoren bij de ketting. Zo hebt u keuze uit:

  • Koppelingen
  • Haken
  • enz.

Deze producten zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

ktng

    Elektriche takels

   

Deze elektrische takels zijn zeer compact, snel en geschikt voor zware en verschillende toepassingen. U hebt keuze uit een ruim assortiment waarbij elk type een ander mogelijkheid biedt. Zo hebt u keuze uit hefcapaciteit, hijssnelheid, kettingdoorsnede en bouwhoogte.

Voor meer info over deze machine of over de verschillende mogelijkheden kunt u ons mailen of bellen en wij helpen u met uw keuze. Ook voor andere soorten takels, zoals handkettingtakels, rateltakels en luchttakels willen wij u graag verder helpen.

ElektrTakl

    Ladingsvastzetmateriaal

   

Ruime keuze uit diverse ladingvastzetmaterialen zoals sjorkettingen met spindel- , ratel- of omklapbare handels, verschillende vastzetpunten en sjorpunten. Allemaal te verkrijgen in verschillende maten en vormen.

 

Vstztmtrl