Logo

  Heftrucks

 

Bij ons vindt u een ruim assortiment van heftrucks die voldoen aan uw eisen. Een zwaar karwei vraagt namelijk een krachtig antwoord. Dit vindt u terug in een heftruck van UniCarriers, in een benzine of LPG uitvoering. Welke uitvoering u ook kiest, elke truck is gebouwd voor een jarenlange probleemloze inzet.

Wanneer u een heftruck koopt bij Wybo Lifitng, bekijken we uw eisen om te bepalen welke de beste optie is voor uw logistiek probleem. Wij beschikken over een ruim assortiment van nieuwe en tweedehands heftrucks waardoor we voor u de beste keuze kunnen maken.

UT3

 

De motoren van de heftrucks zijn zeer krachtig en zuinig in gebruik. Ze staan garant voor een jarenlange en probleemloze inzet. Door de krachtige motor heeft deze een hoge rij- en hefsnelheid voor grote prestaties. Door de geavanceerde elektronica is het rij- en hefgedrag zeer flexibel.

Er zijn verschillende onderdelen die aangepast kunnen worden om de beste oplossing te bieden. Zo is er keuze tussen lucht-, volrubber- of cushionbanden, we hebben een ruim assortiment van masten en speciale accesoires en naargelang welke motor u kiest verandert de hefcapaciteit. Bij verbrandingsmotoren bedraagt deze 1 tot 7 ton en bij elektromotoren 1 tot 3 ton.

 

Wanneer de heftrucks in uw bedrijf aan een onderhoudsbeurt toe zijn of wanneer er iets niet meer goed functioneert, kunt u op ons rekenen en hoeft u enkel te bellen om een afspraak te maken en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Ook kan u altijd bij ons terecht voor allerlei wisselstukken en onderdelen.

Ook voor een tijdelijke logistieke oplossing kunt u bij ons terecht voor het huren van een heftruck. Wij zullen het type selecteren die het best voldoet aan uw eisen. U hebt keuze naar draagkracht, stapelhoogte, batterij, LPG of diesel. Alle mogelijkheden aangepast aan de behoefte van uw bedrijf.