Logo

  Pallettrucks

    Handpallettrucks
   

Topkwaliteit staat aan de basis van de handpalletrucks van BT en Crown. Deze bedrijven produceren deze met een geautomatiseerd productieproces die zorgt voor een constant kwaliteitsniveau en de poederverf-coating verzekert u een fraaie, duurzame afwerking.

Door de gelaste naden en versterkte vorkpunten hebben de pallettrucks een zeer sterke, maar lichtgewicht stalen constructie. Hierdoor is de duurzaamheid maximaal om onder de zwaarste omstandigheden te kunnen werken.

Bt&crown
    PltrckWiel

Er zijn verschillende onderdelen die aangepast kunnen worden om de beste oplossing te bieden voor uw bedrijf. Zo is er een uitgebreide wielkeuze om de truck het best af te stellen aan zijn omgeving.
U hebt keuze uit:

  • nylon
  • polyurethaan
  • vulkolan
  • stalen
  • rubber

Ook zijn ze leverbaar met boggiewielen (voor toepassingen met ongelijke vloeren en behandelen van zware lasten), snellift uitvoering, langere vorken, inox uitvoering, verlaagde modellen,uitvoering met handrem,...

 

    Elektrische pallettrucks

   

Bij Wybo Lifting kunt u ook elektrische handpalletrucks aankopen. Deze zijn handig wanneer u frequent zware ladingen moet verplaatsen of een lading op een hoger gelegen plaats moet plaatsen. U hebt keuze naargelang de hefcapaciteit, hefhoogte en of de bestuurder moet meelopen of mee kan rijden. Deze zijn eenvoudig bestuurbaar door middel van een hendel.

Deze toestellen van het merk Crown zijn ideaal voor intern transport, orderverzamelen en stapelen. De unieke vorm van de vorken zorgen voor een hoge behandelingssnelheid en eenvoudige toegang tot open ladingdragers. Crown garandeert een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

CrownElek