Elektrische pallettruck PBS Mitsubishi

De Mitsubishi PBS is een comfortabele zitpallettruck voor horizontaal transport van zware lasten en ideaal voor lange werkcycli. Het bestuurderscompartiment is gemakkelijk toegankelijk en zodanig ingericht dat de gebruiker goed zicht heeft op de last.

Categorie:
Mitsubishi PBS PBS 200
Hefvermogen (kg) 2000
Lastzwaartepunt (mm) 600
Truckbreedte (mm) 1050

 

Veelzijdige zitpallettruck

Deze inzittende laagheffende pallettruck is veelzijdig en geschikt voor diverse lasten, de stuurbekrachtiging maakt de truck makkelijk te hanteren.

Ergonomisch ontworpen

De bedieningsruimte is royaal en de gebruiker kan een ergonomische, natuurlijke positie aannemen waarbij hij een uitstekend zicht heeft rondom. Tevens wordt de gebruiker volledig beschermd door het chassis voor maximale veiligheid.

Gemakkelijk batterij wisselen

De PBS wordt standaard geleverd met stalen batterijrollen voor het snel en gemakkelijk wisselen van de batterij. Zo kan de PBS gebruikt worden in meerdere shifts.

Ik wens graag meer info over Elektrische pallettruck PBS Mitsubishi:

13 + 12 =

Interessante artikels

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

De ondergrond waarop u wilt rijden met uw pallettruck zal de keuze van de wielen bepalen. Ons gamma aan wielen voor pallettrucks bestaat uit verschillende materialen om aan uw noden te voldoen. U hebt eveneens de keuze tussen enkele en dubbele wielen.
1