Elektrische pallettruck PBV Mitsubishi

Robuuste, snelle electropallettruck voor horizontaal transport.

De nieuwe 2 en 2,5 tons Mitsubishi electropallettruck met opklapbaar platform heeft een breedte van slechts 740 mm. Deze veelzijdige truck is uitermate geschikt voor het transport van pallets over lange afstanden, alsmede het laden en lossen van vrachtwagens via laad- en losdock.

Categorie:
Mitsubishi PBV PBV  PBV
Hefvermogen (kg) 2000 2500
Lastzwaartepunt (mm) 600 600
Truckbreedte (mm) 740 740

 

Friction Force systeem

De Mitsubishi elektrische pallettruck PBV beschikt over een vijf-punts chassis met het verbeterde Friction Force systeem. Het zorgt voor een stabiel en veilig rijgedrag, deze technologie zorgt ervoor dat afhankelijk van het geladen gewicht de druk op alle wielen en vooral het aandrijfwiel zodanig aangepast wordt dat deze permanent contact maken met de ondergrond. Dit maakt de truck zeer geschikt voor het rijden op oneffen ondergrond en hellingen. De truck heeft een zeer goede remwerking en er kunnen hoge rijsnelheden worden bereikt: belast 10 km/h en onbelast 12,5 km/h.

Ergonomie voor de bestuurder

Het duurzaam gegoten opklapbare platform heeft een goede trilling demping. Dit geeft de bestuurder een perfect comfort. Eenvoudig inklapbare beschermingsbeugels zijn standaard, voor een verhoogde veiligheid bij hogere rijsnelheden. Een vast platform met achter of zij instap is optioneel leverbaar. Voor een verhoogd comfort is stuurbekrachtiging beschikbaar.

Gemakkelijk batterij wisselen

De PBV wordt standaard geleverd met stalen batterijrollen voor het snel en gemakkelijk wisselen van de batterij. Zo kan de PBV gebruikt worden in meerdere shifts.

Ik wens graag meer info over Elektrische pallettruck PBV Mitsubishi:

9 + 3 =

Interessante artikels

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

De ondergrond waarop u wilt rijden met uw pallettruck zal de keuze van de wielen bepalen. Ons gamma aan wielen voor pallettrucks bestaat uit verschillende materialen om aan uw noden te voldoen. U hebt eveneens de keuze tussen enkele en dubbele wielen.
1