Middelhoge reachtruck Mitsubishi

Hoe zwaarder de last, hoe meer spierkracht u nodig heeft. De RB(H) middelhoge reachtruck helpt je met lasten tot 2500 kg, ook in koelhuizen.

Categorie:
Mitsubishi RB(H) RB(H) 160 RB(H) 200 RB(H) 250
Hefvermogen (kg) 1600 2000 2500
Truckbreedte (mm) 1270/1397 1270/1397 1397
Lastzwaartepunt (mm) 600 600 600

 

Middelhoge RB(H) reachtruck, voordelen troef

De lastigste werkzaamheden sluiten geen compromissen. Net zoals de RB(X) , RB(L) , … reachtruck van Mitsubishi. Alles, van het robuuste chassis en de uiterst precieze mast tot de prestaties en de betrouwbaarheid van de truck, is ontworpen om aan uw hoogste eisen te voldoen in alle omstandigheden. Lasten tot 2500 kg handelen in vrij wel elke omgeving, ook in koelhuizen, zeer ergonomisch en het unieke modulaire design van Mitsubishi garanderen servicevriendelijke technologie die bij draagt aan de feilloze 24/7 prestatie en lage levenscycluskosten.

Robuust chassis

Het reachtruck progamma van Mitsubishi is ontworpen met een robuust chassis, kwalitatief hoogwaardige componenten en voldoet aan de eisen om te opereren in diverse omstandigheden en in meerdere shifts.

Duurzaam aandrijfwiel

Het aandrijfwiel is voorzien van een uniek profiel en een grotere diameter voor meer grip en duurzaamheid. Snel en makkelijk te vervangen zodat ook hier kosten bespaard worden.

RB(H) Mitsubishi - Wybo Lifting middelhoge reachtruck

Ik wens graag meer info over Middelhoge reachtruck Mitsubishi:

5 + 5 =

Interessante artikels

Mitsubishi reachtrucks: technologie die de mens centraal stelt.

Mitsubishi reachtrucks: technologie die de mens centraal stelt.

Onze nieuwe generatie Mitsubishi reachtrucks is perfect af te stellen aan de wensen en eisen van de individuele chauffeur. Het gaat niet om de machine, maar over de bestuurder.
1