PBV(PD) stapelaar dubbele pallethandeling Mitsubishi

Met een breedte van minder dan een europallet en ontworpen voor de zware inzet biedt de PBV(PD) stapelaar een zeer hoog veiligheidsniveau tegen lage kosten. De PBV20PD is uitermate geschikt voor cross-docking, maar biedt ook veel mogelijkheden voor het transport van pallets over de korte, middellange en lange afstand.

Categorie:
Mitsubishi PBV(PD) PBV(PD)
Hefhoogte (mm) 2090
Hefvermogen (kg) 2000
Truckbreedte (mm) 770
Type mast T

 

PBV(PD) Mitsubishi - Wybo Lifting meerijstapelaar dubbele pallethandeling
PBV(PD) Mitsubishi - Wybo Lifting meerijstapelaar dubbele pallethandeling

Efficiënt, onderhoudsvriendelijk en ergonomisch

De ergonomische disselboom met alle bedieningselementen binnen handbereik is makkelijk te hanteren en geeft de bestuurder volledig controle. Het opklapbare platform met lage opstaphoogte is gegoten zodat deze niet vervormt bij aanrijdingen en heeft een uitstekende trillingsdemping.

De efficiëntie wordt nog verder verhoogd door de uitstekende stabiliteit van de truck, de hoge rij -, hef- en daalsnelheden, de inklapbare zijbeschermingsbeugels en de optionele stuurbekrachtiging. De stapelaar is gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud, heeft lange service intervallen zodat uitvaltijden tot een minimum beperkt worden.

Optioneel zijn er verschillende vaste platforms met bestuurdersbescherming leverbaar om veilig en efficiënt te kunnen werken. Met een maximale rijsnelheid van 12,5 km/u (optioneel leverbaar) is de stapelaar toonaangevend in zijn klasse. Alle sensoren zijn
IP65 of IP67 geclassificeerd (beschermd tegen stof en vocht) voor minder onderhoud en een verhoogde inzetcontinuïteit.

PDP stapelaar dubbele pallethandeling - batterij

Ik wens graag meer info over PBV(PD) stapelaar dubbele pallethandeling Mitsubishi:

3 + 6 =

Interessante artikels

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering.
1