SBP meeloop- en meerijstapelaar Mitsubishi

De SBP stapelaar is een robuuste, krachtige en handzame meeloop- en meerijstapelaar voor de lichte tot zware inzet en is geschikt voor krappe ruimtes met hefhoogtes tot 5400 mm.

Categorie:
SBPSBP10SBP12SBP14SBP16
Hefvermogen (kg)1000120014001600
Truckbreedte (mm)800800800800
Max. hefhoogte (mm)3300470054005400
Type toestelMeeloopstapelaarMeeloopstapelaarMeeloopstapelaarMeeloopstapelaar

SBP stapelaar: veelzijdige stapelaar, multifunctioneel inzetbaar

In de gehele stapelaar range zijn de SBP stapelaars één van de meest veelzijdig inzetbare typen. De SBP stapelaars zijn ideaal voor hoog stapelen in krappe ruimten, geschikt voor zowel de korte als de langere afstanden en voor incidenteel orderverzamelen.

Efficiënt, onderhoudsvriendelijk en ergonomisch

Dankzij de ergonomische disselboom met alle bedieningselementen binnen handbereik is de SBP makkelijk te hanteren en heeft de bestuurder volledige controle. Behalve de omkeerbeveiliging en de buikknop, kan de bestuurder via het toetsenbord in de disselboom individuele bestuurdersinstellingen ingeven. Met een comfortabele rijsnelheid presteert de stapelaar als één van de beste in zijn klasse.

De stapelaar is gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud, heeft langere onderhoudsintervallen, alle sensoren hebben een IP65 of IP67 classificatie (beschermd tegen stof en vocht) waardoor minder onderhoud en een grotere inzetcontinuïteit.

SBP Mitsubishi - Wybo Lifting stapelaars

Ik wens graag meer info over SBP meeloop- en meerijstapelaar Mitsubishi:

8 + 2 =

Interessante artikels

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering.
1