SBR instaande stapelaar Mitsubishi

De SBR instaande stapelaar werd geïntroduceerd als de ‘onmogelijke truck’. Nu nog steeds marktleider, leent deze truck zich bij uitstek voor stapelen, intern transport en dubbele pallethandling.

Categorie:
Mitsubishi SBR SBR 120 SBR 160 SBR 200
Hefhoogte (mm) 5400 5400 6300
Hefvermogen (kg) 1200 1600 2000
Truckbreedte (mm) 890 890 890
Draaicirkel (mm) 1665 1665 / 1700 1820

 

SBR instaande stapelaar

De SBR stapelaar is wendbaar, ruimtebesparend en veilig. De truck is voorzien van stuurbekrachtiging en het gemakkelijk toegankelijke bestuurderscompartiment, voorzien van een hoofdbeschermer, is efficiënt ingericht.

Compact truckdesign

Door zijn compacte design is de Mitsubishi instaande stapelaar sterker, veiliger en smaller dan meeloopstapelaars met een platform.

Uitgebreide mogelijkheden

De standaard uitvoering handelt open pallets en met de optionele heffende rij-armen heeft de truck meer bodemvrijheid zodat deze geschikt is voor oneffen vloeren en tevens kunnen er 2 pallets tegelijk getransporteerd worden. Voor gesloten pallets is een breedspoor uitvoering leverbaar met vaste rij-armen en verstelbare vorken.

De hoge rij-, hef- en daalsnelheden maken de truck productief zodat uw goederenstroom snel verwerkt kan worden. Voor een nog hogere restcapaciteit zijn uitklapbare zijstabilisatoren additioneel leverbaar. Mitsubishi maakt het mogelijk om iedere truck aan uw speciale behoeften aan te passen.

De truck is voorzien van batterijrollen, zodat de batterij snel gewisseld kan worden en de truck ingezet kan worden voor meerdere ploegendiensten.

SBR 12-20 Mitsubishi - Wybo Lifting elektrische instaande stapelaar
SBR 12-20 Mitsubishi - Wybo Lifting elektrische instaande stapelaar

Ergonomisch bestuurders compartiment

De bedieningselementen zijn overzichtelijk geplaatst en eenvoudig te bedienen voor het comfort van de chauffeur. De hef- en daalsnelheden zijn proportioneel zodat de truck intuïtief bediend kan worden. Het volledig aanpasbare stuur met stuurbekrachtiging en het verstelbare bedieningspaneel maken het gemakkelijk de perfecte rijhouding aan te nemen.

Een schrijfplateau en de handige opbergruimte zijn standaard.

Uitwisselbare onderdelen, maximale inzet

De SBR instaande stapelaar is gebouwd volgens het Mitsubishi Modulaire Design Concept waarin de onderdelen van de diverse typen trucks uitwisselbaar zijn. Het aantal onderdelen nodig om de truck weer inzetbaar te krijgen is minimaal zodat de First Time Fixed Rate maximaal is.

Service intervallen worden verlengd door de AC-motor en de geringe remslijtage als gevolg van het remmen op de motor.

Ik wens graag meer info over SBR instaande stapelaar Mitsubishi:

2 + 9 =

Interessante artikels

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering.
1