SBS zitstapelaar Mitsubishi

Deze kostenbesparende SBS zitstapelaar is ontworpen voor het behandelen van de diverse goederen: geschikt voor het stapelen alsook voor het intern transport, ideaal voor intensieve operaties in krappe ruimtes.

Categorie:
Mitsubishi SBS SBS 150 SBS 200
Hefhoogte (mm) 5400 6300
Hefvermogen (kg) 1500 2000
Truckbreedte (mm) 1050 / 1550 1050 / 1715
Draaicirkel 1785 1865

 

SBS zitstapelaar

Het innovatieve ergonomische design van de SBS zitstapelaar – inclusief het unieke Mitsubishi ministuur met stuurbekrachtiging en volledig instelbare armleuning, zitting en vloer – geven maximaal comfort en optimale prestaties. De bestuurder zit geheel beschermd binnen het chassis en heeft een uitstekend zicht zodat hij / zij veilig en nauwkeurig kan werken.

De truck is voorzien van het ATC T4 on-board truckmanagement systeem met PIN-code toegang die onbevoegd gebruik van de truck voorkomt.

Voetbediende rijrichtingcontrole en ergonomie

Door middel van het gaspedaal kan men van rijrichting veranderen, de bestuurder kan zich beter
concentreren op de rechterhand zodat hij / zij maar liefst drie hydraulische functies tegelijkertijd kan bedienen.

Innovatief ergonomisch design, voorzien van het Mitsubishi stuurwiel met stuurbekrachtiging en volledig instelbare armleuning, zitting , …. Dit voor maximaal comfort en effectieve inzet. De bestuurdersplek is tevens goed beschermd binnen het chassis en hij / zij heeft een uitstekend zicht op de last.

De truck is voorzien van batterijrollen, zodat de batterij snel gewisseld kan worden voor en de truck ingezet kan worden voor meerdere ploegendiensten.

Modulair design concept

De SBS is modulair gebouwd volgens het unieke Mitsubishi Modulair Design Concept waarin de onderdelen van de diverse typen truck uitwisselbaar zijn. De basisonderdelen van de SBR en SBS zijn eveneens gebruikt voor de andere series – dit maximaliseert het percentage reparaties bij het eerste bezoek zodat de truck weer snel inzetbaar is. Service intervallen worden verlengd door de AC-motor en de geringe remslijtage als gevolg van het remmen op de motor.

SBS 15-20 Mitsubishi - Wybo Lifting elektrische instaande stapelaar

Ik wens graag meer info over SBS zitstapelaar Mitsubishi:

6 + 9 =

Interessante artikels

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering.
1