Elektrische pallettruck PBR Mitsubishi

De Mitsubishi PBR is een comfortabele stapallettruck voor horizontaal transport van zware lasten en ideaal voor lange werkcycli. Het bestuurderscompartiment is gemakkelijk toegankelijk en zodanig ingericht dat de gebruiker goed zicht heeft op de last.

Categorie:
Mitsubishi PBR PBR 200
Hefvermogen (kg) 2000
Lastzwaartepunt (mm) 600
Truckbreedte (mm) 790

 

Veelzijdige stapallettruck

Deze instaande laag heffende pallettruck is veelzijdig en geschikt voor diverse lasten, de stuurbekrachtiging maakt de truck makkelijk te hanteren.

Ergonomisch ontworpen

De bedieningsruimte is royaal en de gebruiker kan een ergonomische, natuurlijke positie aannemen waarbij hij een uitstekend zicht heeft rondom. Tevens wordt de gebruiker volledig beschermd door het chassis voor maximale veiligheid.

Gemakkelijk batterij wisselen

De PBR wordt geleverd met stalen batterijrollen voor het snel en gemakkelijk wisselen van de batterij. Zo kan de PBR gebruikt worden in meerdere shifts.

Ik wens graag meer info over Elektrische pallettruck PBR Mitsubishi:

3 + 13 =

Interessante artikels

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

Welk soort wielen kiest u het best voor uw pallettruck?

De ondergrond waarop u wilt rijden met uw pallettruck zal de keuze van de wielen bepalen. Ons gamma aan wielen voor pallettrucks bestaat uit verschillende materialen om aan uw noden te voldoen. U hebt eveneens de keuze tussen enkele en dubbele wielen.
1