Wybo Lifting Service

Wybo Lifting

Wybo Lifting is een innovatief familiebedrijf. Dit merkt u aan onze warme ontvangst, persoonlijke aanpak en onze snelle en soepele service. U als klant staat centraal. Duurzaamheid, efficiëntie, flexibiliteit, kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons dan ook van uiterst belang.

Wybo Lifting

Na de overname van Wybo in 2010 gingen wij actief aan de slag om ons bedrijf in een nieuw jasje te steken. Onze naam veranderde in Wybo Lifting en in 2015 kwam er zelfs een nieuw gebouw. Wybo Lifting zit in de lift. We hopen in de toekomst verder te kunnen groeien.

Vernieuwing, tuurlijk.

Doordat we in de wereld van intern rollend materieel op zoek zijn gegaan naar datgene wat u als klant nodig heeft kunnen wij met trots u een breed assortiment stapelaars, pallettrucks, heftrucks of reachtrucks van de beste kwaliteit aanbieden. Onze firma is al jaar en dag trotse verdeler van Nissan maar door de fusie tussen de merken Nissan en Atlet is onze firma vanzelf in de UniCarriers familie gerold. Dit zijn louter dezelfde toestellen zoals de mensen ze de dag van vandaag kennen maar enkel onder een nieuwe naam. Dit om u als klant toch een zo groot en goed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden.

Wybo Lifting Service

UniCarriers is een samensmelting van de merken: Atlet en Nissan Forklift.  Ze beschrijven zichzelf in de interne transportwereld als een perfecte mix van Zweeds design en ergonomie en Japanse kwaliteit. Voor elke industriële toepassing in de logistiek voor gebruik binnen én buiten heeft UniCarriers een machine. En als Unicarriers dat heeft, heeft Wybo Lifting dat ook.

UniCarriers is op de markt actief in meer dan 30 landen in Europa en in 79 landen wereldwijd.

UniCarriers produceert en levert transportmaterieel voor uw magazijnbenodigdheden, maar ook voor laad- of los-werkzaamheden, opslagactiviteiten en voor het orderpicking. Met capaciteiten tussen 800 en 3.000 kg met een maximale hefhoogte tot 15.850 mm. Daarnaast beschikt Unicarriers over een breed gamma heftrucks, elektrische, gas of diesel. Tot een capaciteit van 10.000 kg en een hefhoogte van 7.000 mm.

Zware karwei? Krachtig antwoord

Een zwaar karwei vraagt namelijk een krachtig antwoord en daar helpen wij u graag mee verder. Dit kunt u terugvinden in een heftruck van UniCarriers, zowel in een elektrische, diesel of LPG uitvoering. Welke u ook kiest, elke truck is gebouwd om een jarenlange probleemloze inzet te verkrijgen.

De motoren van de heftrucks zijn zeer krachtig en zuinig in gebruik. Hierdoor hebben ze een hoge rij- en hefsnelheid voor grote prestaties. Door de geavanceerde elektronica is het rij- en hefgedrag ook zeer flexibel.

Er zijn verschillende onderdelen die aangepast kunnen worden om voor u de beste oplossing te bieden. Zo is er keuze tussen lucht-, volrubber- of cushionbanden. Ook hebben we een ruim assortiment van masten en speciale accessoires.

Wybo Lifting en UniCarriers? Een goeie match.

Bij UniCarriers en Wybo Lifting staan kwaliteit en service voorop. Wij specialiseren ons in het verkopen, onderhouden en verhuren van allerhande trucks. Wanneer u overweegt een vorkheftruck, reachtruck of ander dergelijk toestel bij ons aan te kopen, gaan wij aan de hand van uw eisen op zoek naar de beste opties voor uw logistiek probleem. Wij beschikken ook over een ruim assortiment tweedehands toestellen die heel wat mogelijkheden bieden.

UniCarriers is een samenvloeing van het Nissan en Atlet, het spreekt voor zich dat we ook Nissan tweedehands heftrucks herstellen en verkopen.