Wybo Lifting Service

Wybo Lifting Service

Service is een breed begrip waar wij heel veel belang aan hechten. Voor ons is service tijd voor u vrijmaken, voldoende informatie geven, samen de beste oplossing zoeken, een volledige en soepele dienstverlening hebben, vlot bereikbaar zijn, kwalitatieve producten gebruiken, …  Kortom willen wij er alles aan doen om u snel en doelgericht te kunnen helpen.

Dat is service van Wybo Lifting.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een vorkheftruck? Weet u niet goed of u een elektrische stapelaar of een manuele wilt kopen? Twijfelt u of u een reachtruck wil huren of kopen? Wij weten dat u als klant met vele vragen kunt zitten. Graag staan wij u te woord.

Bel ons op 056 60 11 99 of kom bij ons langs in Waregem. Wij maken graag tijd om samen de beste oplossing voor u te vinden.

Ook dat is Wybo Lifting service.

Wat bij panne?

 

Niets is vervelender dan tijd verliezen doordat uw stapelaar of transpallet in panne staat. Time is money en u wilt direct weer aan het werk. Hierbij kunt u rekenen op onze flexibele depannage service.

Contacteer ons en misschien kunnen wij u telefonisch al een oplossing bieden. Indien er een herstelling nodig is, komen onze monteurs zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Komt u liever zelf met uw toestel naar onze werkplaats? Ook dat is bij ons mogelijk.

Samen met onze goed opgeleide en ervaren techniekers zorgen wij ervoor dat u uw toestel snel terug hebt.

Ook dat is Wybo Lifting service.

Mitsubishi motor - diesel en LPG heftruck - Wybo Lifting

Onderhoud op maat?

Om zo lang mogelijk van uw toestel te genieten, raden wij steeds een tijdig onderhoud aan. Zo bekomt u niet alleen een hogere levensduur van uw machine, het biedt u ook een hogere veiligheid en het is tijd- en kostenbesparend. Hierdoor vermijdt u mogelijke ongevallen, schade en ongeplande uitval van uw toestel.

Het is bij ons ook mogelijk om een onderhoudscontract aan te vragen. Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Ook dat is Wybo Lifting service.

Wisselstukken?

Na veelvuldig gebruik, zijn sommige onderdelen eens aan vervanging toe. Bij ons kunt u terecht voor allerhande, kwaliteitsvolle onderdelen voor de meest uiteenlopende toestellen.

Ook dat is Wybo Lifting service.