De diesel en LPG vorkheftrucks Mitsubishi

Uiterste precisie tot uw dienst.

Krachtig, betrouwbaar en uiterst efficiënt. Tel superieure ergonomie en lage levenscycluskosten op en u weet waar het bij de Mitsubishi heftrucks met verbrandingsmotoren om draait. Deze veelzijdige trucks zijn ontworpen om productiviteit te garanderen voor uw intern transport werkzaamheden. Onze heftrucks worden geleverd in diverse capaciteiten met een ruim aanbod aan diverse opties, voor elke opdracht de juiste truck – van begin tot eind, dag in dag uit.

FD 20-35 Mitsubishi - Wybo Lifting Diesel heftruck
FD 20-35 Mitsubishi - Wybo Lifting Diesel heftruck

Technologie

Provision mast design voor een uitstekend zicht (FD/FG)

Verstelbare stuurkolom met geheugenstand om eenvoudig de perfecte rijhouding aan te nemen.

Mitsubishi truck computer met on-board diagnose en PIN-code toegang die tevens ongeoorloofd gebruik voorkomt.

Tiptoesten zijn comfortabel in de armsteun verwerkt.

Optioneel zijn andere stoelen leverbaar (inclusief veiligheidsgordel)

De motoren van de FD/FG reeks.

De geavandeerde motoren van onze LPG & diesel heftrucks voldoen aan strenge milieunormen, leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkende brandstofefficiëntie, zijn onderhoudsvriendelijk en hebben lage levenscycluskosten.

Toonaangevende LPG-motortechnologie

De ultraschone LPG-motor garandeert een laag brandstofverbruik, extreem lage emissiewaarden, zonder af te doen aan de prestaties, en is uitgerust met een geavanceerd motor managementsysteem met drieweg catalysator en een lambdasonderegeling. De LPG tanks zijn eenvoudig te wisselen.

Snelheidscontrole

Met de sneheidscontrole kan het vermogen aangepast worden aan de vaardigheden van de chauffeur.

Robuuste dieselmotor

De betrouwbare vier cilinder dieselmotoren zijn zeer efficiënt met lage emissies. Ze voldoen aan strenge milieunormen. Robuuste technologie staat garant voor lage onderhoudskosten. Door de snelle voorverwarming start de motor gemakkelijk. 

ECO-rijden

Door een eenvoudige druk op de knop voor ECO-rijden zal het brandstofverbruik met maximaal 18% teruggeschroefd worden, wat effectief het geluidsniveau vermindert en het bedieningscomfort verbetert.