Mitsubishi reachtrucks

Ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen: uw normen.

Het ontwerp van een Mitsubishi truck begint altijd op de magazijnvloer met als uitgangspunt de chauffeur en de bediening. De technologie is ontworpen rond menselijke behoeften, mensen productiever en opgewekter maken op het werk. Voor het ontwerp van de nieuwe generatie Mitsubishi reachtrucks was de opdracht duidelijk en eenvoudig: de meest persoonlijke truck ter wereld bouwen.

Met trots stellen we u nu het programma reachtrucks voor dat volgens ons het meest persoonlijke ter wereld is: ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen – uw normen.

RB16-25 Mitusbishi - Wybo Lifting elektrische reachtruck

Innovatieve technologie voor uw productiviteit

Ergonomisch ministuur

Wetenschappelijke studies tonen aan dat de chauffeur de richting van het stuur 2000 keer per uur verandert. Het ministuur met vrij dragende armsteun is een unieke vernieuwing van UniCarriers die het de chauffeur tijdens lange diensten comfortabeler maakt en een bijdrage levert aan maximale productiviteit, controle en dito comfort.

Aanpasbare bestuurdersomgeving

Omdat de chauffeur zich de gehele dienst moet concentreren, kunnen de stoel, vloer, armleuning en bedieningselementen individueel aangepast worden aan iedere chauffeur. In totaal kunnen negen verschillende parameters worden aangepast (de RB heeft zeven verschillende parameters).

Kantelstoel met unieke Ergo rugleuning

De geavanceerde stoel, met een 18° kantelfunctie voor de RB reachtrucks, vermindert spanning op de nek en rug bij het verplaatsen van lasten op hoge niveaus. De kantelbare rugleuning past zich eenvoudig aan naar het gewicht van de chauffeur, voor optimaal comfort. Met de smalle Ergo rugleuning is het ook gemakkelijker om de borst in de rij richting te draaien om zo klachten, veroorzaakt door repetitieve handelingen, te helpen verminderen.

Voetbediende richtingscontrole

Door het gaspedaal te gebruiken om van rij richting te veranderen, kan de chauffeur zich beter concentreren op de rechterhand en kan maar liefst drie hydraulische functies tegelijkertijd gebruiken.

Ergologic multifunctionele joystick

Minder vermoeiend en meer precisie, de wetenschappelijk ontworpen Ergologic multifunctionele joystick ligt perfect in de hand. Alle bedieningsfuncties zijn zo geplaatst dat deze intuïtief en gelijktijdig gebruikt kunnen worden.

Dynamic Cornering Control: DCC

De UniCarriers DCC biedt maximale veiligheid. Met DCC is een hoge rijsnelheid mogelijk, voor de veiligheid wordt de snelheid in bochten automatisch tot het juiste niveau verlaagd. Uiterst handig wanneer de chauffeur snel moet reageren om een obstakel te ontwijken.