Mitsubishi stapelaars

Wendbare stapelaars voor iedere toepassing.

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets, of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering – Mitsubishi levert een stapelaar voor iedere toepassing.

De hoge prestatie garandeert efficiëntie in uw opslag, het modulaire ontwerp zorgt voor maximale inzet en houdt de totale operationele kosten laag. De totale operationele kosten zijn het resultaat van:

• Opslagkosten – Gebouw en inrichting
• Intern transport kosten – Machines en chauffeurs
• Administratie kosten – Systemen enz.
• Financiële kosten – ROI en voorraad

Snel, veilig en ruimtebesparend

De instaande stapelaar kan in smalle gangen stapelen, zodat ruimte en capaciteit beter worden benut.

UniCarriers Stapelaars ruimtebesparend
SBR Mitsubishi - Wybo Lifting instaande stapelaar

Mitsubishi Ergo-familie: wendbaar en ruimtebesparend

De wendbare, ruimtebesparende en veilige ERGO serie is ideaal voor het stapelen, intern transport en wanneer voorzien van heffende rij armen geschikt voor dubbele pallethandling. De robuuste hoofdbeschermer biedt de bestuurder effectieve bescherming en de bedieningselementen zijn overzichtelijk geplaatst zodat de chauffeur de truck intuïtief goed kan bedienen, tevens is de truck voorzien van een verstelbaar stuur met stuurbekrachtiging. Voor gesloten pallets is een breedspoor uitvoering leverbaar. Om de stabiliteit en de restcapaciteit te vergroten kan de truck uitgerust worden met uitklapbare zij stabilisatoren.

Optimale veiligheid

Het bestuurderscompartiment is ergnomisch ingericht en de robuuste hoofdbeschermer biedt de bestuurder bescherming tegen vallende voorwerpen.

Junior en Senior versie

Afhankelijk van de werkzaamheden kan het chassis geleverd worden in diverse lengtes zodat de truck ook geschikt is voor gebruik in smalle gangen.