SBV stapelaar met opklapbaar platform Mitsubishi

Ultra-compact voor krappe ruimtes. De smalle, wendbare SBV heeft een opvallend korte draaicirkel en bedwingt moeiteloos hellingen.

Categorie:
Mitsubishi SBV SBV 125 SBV 160
Hefhoogte (mm) 2960 – 4190 1670 – 5400
Hefvermogen (kg) 1 250 1 600
Truckbreedte (mm) 770 770
Max. rijsnelheid (km/u) 6 6
Standaard uitvoering Opklapbaar bestuurdersplatform
ATC 4 computer
Optioneel Stuurbekrachtiging, initiële heffing, inklapbare zijbeschermingsvleugels, vast platform, bestuurder beschermdak, lastbeschermrek, bevestigingsmogelijkheid voor RF apparatuur

 

SBV stapelaar: veelzijdige stapelaar, multifunctioneel inzetbaar

In de gehele stapelaar range zijn de SBV 125 en de SBV 160 stapelaars met opklapbaar bestuurders-platform de meest veelzijdig inzetbare typen.

De SBV stapelaars zijn ideaal voor middelhoog stapelen in krappe ruimten, geschikt voor zowel de korte als de lange afstanden en voor incidenteel orderverzamelen. Indien uitgerust met de optionele initiële heffing ook geschikt voor transport van twee pallets tegelijk. Het opklapbare bestuurdersplatform heeft een lage opstaphoogte. De dempers van het verende platform absorberen de schokken zodanig dat maximale grip en stabiliteit wordt behouden.

Efficiënt, onderhoudsvriendelijk en ergonomisch

De inklapbare zijbeschermingsbeugels werken gemakkelijk en snel. Optioneel zijn er diverse vaste platforms met bestuurdersbescherming, zoals een beschermdak om veiliger en efficiënter te kunnen werken.

Dankzij de ergonomische disselboom met alle bedieningselementen binnen handbereik is de SBV makkelijk te hanteren en heeft de bestuurder volledige controle. Behalve de omkeerbeveiliging en de buikknop, kan de bestuurder via het toetsenbord in de disselboom individuele bestuurdersinstellingen ingeven. Met een maximale rijsnelheid van 8,5 km/u presteert de stapelaar als één van de beste in zijn klasse.

De stapelaar is gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud, heeft langere onderhoudsintervallen, alle sensoren hebben een IP65 of IP67 classificatie (beschermd tegen stof en vocht) waardoor minder onderhoud en een grotere inzetcontinuïteit.

SBV Mitsubishi - Wybo Lifting meerijstapelaar dubbele pallethandeling

Ik wens graag meer info over SBV stapelaar met opklapbaar platform Mitsubishi:

2 + 12 =

Interessante artikels

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

Mitsubishi stapelaar: snel, veilig en ruimtebesparend

De juiste truck voor uw werkzaamheden: Mitsubishi biedt een breed programma stapelaars. Voor het snelle transport en het efficiënt handelen van pallets of voor het soepel laden en lossen op het laadperron. Voor lichte of zware lasten, korte of lange afstanden in meelopende, meerijdende, instaande of zittende uitvoering.
1